ÚJ TOYOTA COROLLA CROSS

ÚJ TOYOTA COROLLA CROSS
toyotacc01

Corolla Cross
ÉLVEZZE AZ UTAZÁST

Jelentkezzen tesztvezetésre!

captcha

A hétköznapi kalandokhoz

toyotacc033
A vadonatúj Toyota Corolla Cross mindent megad Önnek és szeretteinek ahhoz, hogy megbirkózzanak a családi élet kiszámíthatatlan fordulataival. Kiemelkedően alacsony üzemanyag-fogyasztásának, összkerékhajtási képességének és tágas, intuitív technológiákat felvonultató utasterének köszönhetően a praktikus Corolla Crossban minden megvan, ami ahhoz kell, hogy visszacsábítsa Önt a vezetőülésbe.

A családi mindennapokra tervezve
A Corolla Cross mindenkit képes mosolyra fakasztani. Egy robosztus családi autó minden előnyét kínálja intuitív SUV testbe csomagolva – tökéletes társ a mindennapokra.

hotspots

A legértékesebb csomagjaihoz tervezve
Kevés dolog olyan kiszámíthatatlan, mint a családi élet. Szerencsére a Corolla Cross felszereltségének hála bármilyen kihívással megbirkózik, amit Ön elé állít az élet.

toyotacc001

Jövőálló technológia
Legyen szó egy hosszabb utazásról, vagy éppen taxizásról a gyerekek számára, a technológiának köszönhetően mindenhová kényelmesen juthat el.

toyotacc002

Mindenhová magabiztosan
Bármerre is vigye az útja, a Corolla Cross 5. generációs hibrid hajtása nem hagyja cserben a családot. Intelligens összkerékhajtása és hátramenetben is erős kapaszkodási képessége minden kihívással megbirkózik, az év bármely szakaszában.

LEEGYSZERŰSÍTI A MINDENNAPOKAT

toyotacc003
Amikor éppen elfoglalt és úton van, nagy segítség, ha mindent egy helyen megtalál. Az okostelefonjára letölthető MyT alkalmazás pedig pontosan ezt a célt szolgálja. Utazásainak otthonról történő megtervezésével, vagy éppen a szerviz és karbantartási frissítések és értesítések biztosításával a MyT intelligens kapcsolatot kínál okostelefonja és autója között. A hibrid vezetési tréner funkció elemzi vezetési stílusát és tanácsokat ad Önnek, hogy mivel tudná még tovább fokozni az üzemanyag-hatékonyságot. A MyT még örömtelibbé teszi a vezetést.

Toyota T-Mate – mindig Önnel a biztonságosabb utazás érdekében
A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Corolla Cross megkapta a T-Mate rendszert – az Ön segítőkész vezetői partnerét. A T-Mate egy olyan rendszeregyüttes, amelyet arra terveztek, hogy támogassa Önt és biztonságosabbá tegye a vezetést autópályás vagy városi körülmények között, de akár egy parkolóban manőverezve is. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztonságos kezekben legyen. Az alábbi lista nem teljes körű – fedezze fel a Corolla Cross T-Mate rendszerének teljes kínálatot a konfigurátorban.

toyotacc02 toyotacc03

Forrás és további információk: toyota.hu

Jelentkezzen tesztvezetésre!

captcha

 

Facebook