Szerviz és karbantartás

Szerviz és karbantartás

Szerelőink a saját tudásukon kívül a Toyota minden tapasztalatára is támaszkodhatnak. Modern eszközökkel, rendezett műhelyben, komoly elméleti és gyakorlati ismeretek birtokában gondoskodnak arról, hogy az Ön autója megbízhatóan működjön.

Minőség
Márkaszervizünkben a javításokat és karbantartásokat a gyártó által ellenőrzött minőségben végezzük el. Autója megbízhatósága ennek megfelelően az Ön által a vásárláskor elvárt szinten marad.

Hatékonyság
Autóink magas műszaki színvonala megköveteli a különleges javítási technológiák használatát. Szerelőink természetesen hatékonyan alkalmazzák ezeket a javítási módszereket, így gyorsan és megbízhatóan végezzük el a munkát, legyen az karbantartás, mechanikai javítás vagy karosszériajavítás.

Szakértelem
A márkaszervizünkben dolgozók a kötelezően előírt oktatási program keretében folyamatos továbbképzéseken vesznek részt. Márkaszervizünk a legkorszerűbb diagnosztikai műszerekkel és szerszámokkal rendelkeznek.

Garancia
A márkaszervizünk által elvégzett munkák és a felhasznált eredeti Toyota alkatrészek utólag bármikor ellenőrizhetők és számon kérhetők. Az elvégzett munkákra, és a beépített Toyota alkatrészekre garanciát adunk, értük felelősséget vállalunk, ezzel is növelve autójának értékét.

Értékállóság
Ha igazolni tudja, hogy Toyotáját márkaszervizben tartották karban, akkor jelentősen növeli annak értékét. Az autó igazolható szerviztörténete jelentős többletértéket képvisel. Beszámítás esetén magasabb értékkel számolunk, így Ön jobban jár csupán azért, mert márkaszervizbe járt.

Komplex szolgáltatás – minden egy helyen:

  • Mechanikus műhely
  • Karosszéria műhely
  • Fényező műhely
  • Műszaki vizsgasor (műszaki-, eredetiség vizsga, tachográf szerviz)
  • Autókozmetika
  • Hozom-viszem: 200,- Ft/alkalom
  • Gumi hotel

Facebook